Spring til indhold

Til nye tilflyttere

Velkommen til Kettingskov

Vi bor midt i en skøn natur, men er f.eks. tæt på 2 lystbådehavne i hhv. Fynshav og Mommark, som også har fine sandstrande. Derudover er der i Fynshav et særdeles velfungerende børneunivers – med pasning af børn fra 0 år til udgangen af 6. klasse og en skole fra 0. – til og med 6. klasse. I Tandslet finder du ligeledes både børnehave og Friskole, og i Asserballe en god, privat børnehave.

Fynshav indeholder desuden et fornemt idræts- og kulturcenter, Diamanten med næsten alle slags sportsfaciliteter og en god Dagli’Brugsen med særdeles fornuftige åbningstider. 

Kettingskov har et aktivt landsbylaug, og vi lægger megen vægt på at inddrage beboerne – så her har du også en mulighed for at være med i et stort fællesskab. På den årlige generalforsamling i spejderhytten i Sdr. Kettingskov gør vi status over året og lægger planerne for det kommende års aktiviteter samtidig med, at vi får lidt godt at spise.  Som beboer i Kettingskov er du automatisk medlem af vores landsbylaug, hvis du er over 18.

Landsbylaugets formål er: 

  • At være et forum hvor man kan samarbejde om alle emner af interesse for lokalområdet. 
  • At medvirke til at få ideer ført ud i livet – og løse fælles problemer. 
  • At være talerør for lokalområdet i forhold til Landdistriktsudvalget og til offentligheden. 
  • At fremme områdets trivsel. 

For at du kan få glæde af at være en del af landsbylauget og følge med i, hvad der rører sig, er det vigtigt, at vi har din e-mailadresse og dit telefonnummer.

Video af vores smukke område

Kettingskov Landsbylaug

CVR NR: 40094539

Billeder som er brugt på vores hjemmeside er taget af den dygtige fotograf Dennis Bruun.

Hvis man ønsker, at billeder af en skal fjernes, kontakt venligst webmaster, Rosalyn.