Spring til indhold

Pris for godt lokalt initiativ!

Hej til alle beboere i Kettingskov landsbylaug.

Det er endnu engang lykkedes for landsbylauget at sætte Kettingskov på landkortet. I går d. 5. oktober deltog vi i en fornem konkurrence på Alsion i Sønderborg i forbindelse med arkitekturens dag.

Kommunen havde udskrevet en konkurrence indenfor 4 kategorier. Landsbylauget stillede op med vores stendysseprojekt nr. 1 inden for kategorien ”Godt lokalt initiativ”. Og vi vandt 1. prisen i denne kategori og modtog et diplom samt en lille bronze platte med motiv af Dybbøl Mølle. Platten skal selvfølgelig monteres på den store overligger på stendyssen.

Æren for prisen tilfalder jo ikke alene bestyrelsen, men i høj grad alle jer, der har bidraget til realisering af stendysseprojektet – og fra bestyrelsens side skal der i den forbindelse lyde en meget stor tak. Uden jeres store bidrag, var vi aldrig nået i mål med projektet.

Men vi kan jo ikke hvile på laurbærrene! Vi er – igen med gode lokale kræfter – godt i gang med fase 2 af stendysseprojektet. Stendyssen er allerede sat op ved indfaldsvejen til Sdr. Kettingskov. Men vi mangler bl.a. stadig nogle midler inden vi kan færdiggøre projektet. Men det arbejder vi på at få løst.

På bestyrelsens vegne

HenningWendelboe

Del på Facebook

Video af vores smukke område

Kettingskov Landsbylaug

CVR NR: 40094539

Billeder som er brugt på vores hjemmeside er taget af den dygtige fotograf Dennis Bruun.

Hvis man ønsker, at billeder af en skal fjernes, kontakt venligst webmaster, Rosalyn.